Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Τι γίνεται τελικά με το νερό της Σκουτεράς;






Οι απορίες συνεχίζονται ύστερα από την τοποθέτηση του κυρίου προέδρου της τοπικής κοινότητας σκουτεράς στη σελίδα  Αγρίνιο news στην οποία και σας παραθέτουμε:

Δημοσίευμα agrinionews

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι:

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σκουτεράς, πάντως, κάποιοι κάτοικοι νομίζουν ότι το χωριό υδροδοτείται από το ποτάμι. Η γεώτρηση είναι περιφραγμένη από την ΔΕΥΑΑ και στην κοίτη του χειμάρρου έχουν γίνει παρεμβάσεις για να μην υπάρχει εμπλοκή με την γεώτρηση. Όμως νεκρά ζώα ή άλλα σκουπίδια δεν μπορεί να αποκλειστούν να υπάρχουν  μέσα σε ένα ποτάμι. "


----

Η άποψή μας;

Όταν είχε γίνει πριν 10 μέρες διακοπή υδροδότησης και οι κάτοικοι πολλών σπιτιών είχαν τρεις μέρες να κάνουν μπάνιο και να δουν νερό στη βρύση τους, ανοικτήκε το συγκεκριμένο αυλάκι και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου προέδρου  της κοινότητας σκουτεράς, αυτό έγινε με σκοπό να πέσει περισσότερο νερό στην πηγή έχοντας ως άμεσο αποτέλεσμα την ομαλή υδροδότηση του χωριού και των οικισμών αυτού. Συγκεκριμένα μέσα σε λίγες ώρες το θέμα της υδροδότησης λύθηκε μετά από τρεις μέρες.
Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος χείμαρρος όπως περιγράφεται στο Αγρίνιο news βοήθησε στο να διοχετευτεί περισσότερη ποσότητα νερού για την επαρκή υδροδότηση του χωριού.

Ερώτηση:

Πώς γίνεται ταυτόχρονα να μπαίνει νερό από το χείμαρρο συντελώντας στην επαρκή υδροδότηση του χωριού αλλά  να μην επηρεάζεται από ψόφια ζώα η άλλους παράγοντες;
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η συγκεκριμένη κίνηση βοήθησε στην υδροδότηση του χωριού για ποιο λόγο σήμερα το πρωί μπαζωθηκε;
Πότε έγινε η τελευταία μικροβιακή ανάλυση  (επισημαίνουμε όχι χημική) και πού μπορούμε να βρούμε τα αποτελέσματα αυτής;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου