ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Συνέντευξη κ.Κώστα Νούλα προπονητή του Α.Ο.ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ

Το who is who  του νέου μας προπονητή.


Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ομάδος. Ως παίχτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Αστέρα Καμαρούλας και εν συνεχεία για πολλά χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο. Σκουτεράς.
Προς το τέλος της καριέρας του αγωνίστηκε ένα έτος στην ομάδα των Σιτομένων και κρέμασε τα παπούτσια του στον Αστέρα Καμαρούλας απ όπου ξεκίνησε.
Αγωνίστηκε ως δεξί και αμυντικό χαφ και καθιερώθηκε ως κεντρικός αμυντικός στον Α.Ο. Σκουτεράς.






ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ





Καλησπέρα κύριε Νούλα και καλωσορίσατε στα κοινά του χωριού μας με την παραλαβή των κλειδιών  της τεχνικής  ηγεσίας του Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ και καλή επιτυχία στη δουλειά σας.

-Ποιοί είναι οι  στόχοι της ομάδος για φέτος;

Ο κύριος και ρεαλιστικός  στόχος της ομάδος είναι η παραμονή της στην κατηγορία καθώς οι υπάρχουσες συνθήκες στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι αρκετά δύσκολες τη σημερινή εποχή. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θα κοιτάζουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς σε κάθε αγώνα.

-Τι πιστεύετε για το ήδη υπάρχον υλικό της ομάδος ; Πιστεύετε ότι χρειάζονται προσθήκες και αν ναι σε ποιες θέσεις;

Σύντομα θα πραγματοποιήσουμε συνάντηση με την ομάδα έτσι ώστε να γνωριστούμε και να έχω μία πρώτη εικόνα για το υπάρχον υλικό.Θέλησή μου είναι να αξιοποιηθούν στο έπακρον τα παιδιά του χωριού.

-Ποιες οι σχέσεις σας με το διοικητικό επιτελείο;

Οι σχέσεις με το διοικητικό επιτελείο είναι πολύ καλές. Θα προσπαθήσουμε από κοινού να αξιοποιήσουμε τα παιδιά του χωριού, κάνοντας το καλύτερο δυνατό, και αν υπάρξει κάποιο κενό θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε έτσι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα της σαιζόν.

 

-Τι έχετε στο μυαλό σας σχετικά με το προπονητικό πλάνο αλλά και το χτίσιμο της ομάδος ενόψει της νέας σαιζόν; Πότε θα αρχίσουν οι προπονήσεις;

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν περίπου στις 20 Αυγούστου καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά τέλη Σεπτεμβρίου.

  
-Θέλετε να απευθυνθείτε στον κόσμο του χωριού και τους φιλάθλους της ομάδος με μια δήλωσή σας;                

Η ομάδα χρειάζεται την στήριξή τους σε κάθε βήμα. Τους χρειαζόμαστε πλάι μας και υποσχόμαστε να κάνουμε ότι είναι δυνατό να τους κάνουμε περήφανους.

Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Η ομάδα σημαίνει πολλά για όλους μας πράγμα που ήδη γνωρίζετε από την συμμετοχή σας ως παίχτης της στο παρελθόν. Θα είμαστε κοντά σας όπου χρειαστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου