ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τους συγχωριανούς και τους φίλους να δίνουν ένα δυναμικό παρών ολοκληρώθηκαν τη Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς στο όμορφο Περιθώρι.

Μετά τα χορευτικά τμήματα, το δρώμενο που παρουσίασαν οι χορευτές, τις βραβεύσεις των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, το βίντεο για τα 30 χρόνια του Συλλόγου, οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν όμορφα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το Μνημόσυνο που έγινε την Κυριακή 17 Αυγούστου, στη Μνήμη των Απανταχού Σκουτεριωτών, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκουτεράς.

Την Τετάρτη 20 Αυγούστου, η ερασιτεχνική ομάδα κουκλοθέατρου του Δήμου Αγρινίου παρουσίασε την παράσταση της Έφης Παπαδοπούλου «Η κυρά Φύση και ο Κακός ο Ρύπος», στην πλατεία του χωριού μας. Ακολούθησε παγωτό από τον παγωτατζή, για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για όσους μεγάλους πρόλαβαν.

Την Πέμπτη 21 Αυγούστου, έγινε η ομαλή ποδηλατική διαδρομή, πλατεία- Τρίφτρα- πλατεία, με μικρή συμμετοχή ποδηλάτων - ελπίζουμε την επόμενη χρονιά σε περισσότερους - .

Ευχαριστούμε όλους τους Σκουτεριώτες και τις Σκουτεριώτισσες, τους φίλους και τους παραθεριστές για την παρουσίας τους.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, για την ευγενική χορηγία και την υποστήριξη στις δράσεις του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε το δάσκαλο του Χορευτικού, κ. Β. Τασούλη.

Συγχαίρουμε όλους τους επιτυχόντες, στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, αλλά και όλους όσους έδωσαν το δικό τους αγώνα, και δεν κατάφεραν αυτό που επιθυμούσαν, και στέλνουμε το μήνυμα ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για γνώση και αρετή.

Ο Σύλλογος, με στόχο πάντα τη πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας αλλά και την προβολή του χωριού μας, θα συνεχίσει τη δράση του, με αγάπη, μεράκι και εθελοντισμό, μα πάνω απ΄όλα θα συνεχίσει έχοντας την υποστήριξη όλων των συγχωριανών, των μελών μας στην Αθήνα, αλλά και όλων των φίλων.

Επισημαίνουμε για μία ακόμη φορά ότι ο Σύλλογος δεν είναι κερδοσκοπικός φορέας, για να μιλάει για κέρδη, αλλά ένας φορέας που θα κάνει δράσεις που αφορούν την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, την αλληλεγγύη, τη σύσφιξη των σχέσεων αλλά και την προβολή της Σκουτεράς.

Ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου