ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Γ΄ ΕΠΣΝΑ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ - ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ 2-1





Σημαντική νίκη για τον ΑΟ Σκουτεράς στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία.

Η Σκουτερά προηγήθηκε σχετικά νωρίς,καθώς στο 15΄ λεπτό άνοιξε το σκορ με κεραυνό του αρχηγού Καραγεώργου Ιωάννη από τα 40 μέτρα!!!!Σπάνιας ομορφιάς γκολ.
                                                                                                                                                               


Στο 35΄ λεπτό το πολύ καλό σουτ που επιχείρησε ο Μυριούνης Άγγελος έδιωξε με δυσκολία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο τέλος του ημιχρόνου το Ελαιόφυτο έφερε το ματς στα ίσια μετά από πέναλτι που έκανε ο Κωστόπουλος Γεώργιος καθώς βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκουτερά ήταν σαφώς καλύτερη.Στο 55΄ μια σέντρα-σουτ του Κωστόπουλου Δημήτρη από τα πλάγια βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Στο 60΄ ακυρώθηκε γκολ του Ελαιοφύτου.Η μοναδική φορά που απείλησαν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 70΄ μετά από ωραία εκτέλεση του Τασιούλη Κώστα,ο Δημήτρης Κωστόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους και με θαυμάσια κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα της Σκουτεράς.



Στο 75΄ η Σκουτερά έχασε μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει το σκορ καθώς η ωραία σέντρα από τα δεξία του Γρίβα Σπύρου.Μ έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Κωστόπουλου Δημήτρη αλλά αυτός μόνος του έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελευταία ευκαιρία άνηκε στον ΑΟ Σκουτεράς,ωραία ατομική ενέργεια του Μυριούνη Άγγελου από τα δεξιά,βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και ανάμεσα από δυο αντιπάλους έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.