ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

1η Αγωνιστική Playoffs ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ – ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ 1-1





Με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο, Τασούλη Κώστα με εκτέλεση πέναλτι , ο Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ κατάφερε να αποσπάσει τον ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ βαθμό της ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που θύμζε περισσότερο αγώνες κατς παρά ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν λεπτό να προκαλούν,βρίζουν,φτύνουν,χτυπούν,κλωτσούν τους φιλοξενούμενους, με αποκορύφωμα την αγκωνιά και κόκκινη κάρτα παίχτη της Χρυσοβίτσας. 
Μόνο που κόκκινη δέχτηκε και ο παθών της ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ αφήνοντάς μας άφωνους !!!


Κύριοι εκεί στο Μεσολόγγι. Παρακαλούμε όπως ενημερώσατε άπαντες ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο νέος κανόνας της διαιτησίας για τον ορισμό της κόκκινης κάρτας έτσι ώστε να γνωρίζουν.

Καλέστε τον άρχων του παιχνιδιού , κο. ΘΕΟΦΙΛΗ Χάρη να σας πεί τι έγινε, εαν εσείς κρίνετε σκόπιμο.
Να γνωρίζετε πάντως ότι έκανε τα πάντα να διεκπεραιώσει το παιχνίδι , όσο πιο ομαλά γινόταν , κάτω απο τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν λόγω του αντιαθλητικού παιχνιδιού των γηπεδούχων. Τραγικό λάθος του η κόκκινη κάρτα .

Οι εποχές είναι περίεργες και μπορεί όλο αυτό να είναι αποκύημα της πλούσιας  φαντασίας μας. 

Δε θέλουμε ως φίλαθλοι και λάτρες του ποδοσφαίρου να ξαναδούμε τέτοια αίσχη. Σε κανένα γήπεδο, για κανένα σύλλογο, για κανένα φίλαθλο.
Ούτε να το '' φανταζόμαστε ''.. !

Και μη ξεχνάτε ποτέ, ότι με τη στέρηση μέρους του εισοδήματος όλων των ανθρώπων του χωριού μας , στέλνουμε τα παιδιά μας να ζήσουν το ευ αγωνίζεσθε καθώς και την ευγενή άμιλλα σε καιρούς δύσκολους για κάθ οικογένεια.




Φωτογραφίες - Βίντεο : Αντωνόπουλος Φώτης


Το γκολ της ισοφάρισης :