ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ο Κώστας δεν θα πάει στη Γουατεμάλα για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου με το 1ο ΕΠΑΛ;



H  σχολική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου , θριάμβευσε στον τελικό Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος επι του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης με 2-1 , κατακτώντας έτσι τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος. Βασικό μέλος της αποτελεί ο πρώτος σκόρερ(7) και δεύτερος σε ασίστ(2) φέτος του Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ Τασούλης Κώστας. 
( * Με τη κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής  στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από τις 12 έως τις 20 Απριλίου στην Κεντρική Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Γουατεμάλα και στις πόλεις Retalhueu , Quetzalernagro και Suchitepequez. )

Ο Κώστας, γέννημα θρέμμα του χωριού μας , έδωσε μαζί με τα άλλα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου μεγάλο αγώνα έτσι ώστε να βρεθούν στην κορυφή της Ελλάδος και το πέτυχαν.





Οι αντίξοες οικονομικά όμως συνθήκες οι οποίες επικρατούν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια , ίσως οδηγήσουν στην μη εκπλήρωση του ονείρου των νέων αυτών παιδιών, λόγω της περικοπής κονδυλίων.  
Είναι θλιβερό σε μια εποχή όπου οι νέοι αναλώνονται πίσω απο μια οθόνη , σε ένα εικονικό κόσμο , τετοιες προσπάθειες που επιδυκνείουν χαρακτήρα, μαχητική ψυχή , άμιλα και συνεργασία να μην αναδυκνείονται όπως πραγματικά τους αρμόζει. Γιατί να '' τιμωρούνται '' για κάτι το οποίο πέτυχαν επάξια και αξιοκρατικά ;
Είναι απορίας άξιο όλοι αυτοί που αγαπούν και στηρίζουν το τόπο τους ( πολιτικοί και επιχειρηματίες ) να αδρανοποιούνται  στην πρώτη δυσκολία.Είναι απορίας άξιο ταυτόχρονα πως μπορούν να προβάλλονται μέσω της προσπάθειας των παιδιών με τόση ευκολία όταν οι καταστάσεις το ευνοούν .

Τώρα σας χρειάζονται τα παιδιά και η τοπική κοινωνία κύριοι! Κλέψτε λίγη από την αγωνιστικότητά τους!

Βρείτε λύση ή απλά ας μιλήσουμε για πρωινάδικα,μόδα,ζώδια, τη βροχή που δεν σταματάει και ας πάμε για ύπνο ήσυχοι..