ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Κυριακή του Πάσχα 50 και 60 χρόνια πριν.


Διακρίνονται οι Θωμάς Γκούρλιας,Δημήτριος Σωτηρόπουλος,Γιάννης Τσόλκας, Στέφανος Παππάς, Φώτιος Σωτηρόπουλος, Παναγιώτης Αντωόπουλος, Αθανάσιος Σωτηρόπουλος, Ζαρκαδούλας Κωνσταντίνος, Μαστρογιάννης Παντελης, και ο μικρός τότε Χρήστος Σωτηρόπουλος.
Διακρίνονται οι Αντωνόπουλος Δημήτριος,Σωτηροπούλου Αθανασία,συγγενής του Αστυνόμου Ζαβέρδα Αριστοτέλη, Σωτηρόπουλος Νικόλαος,Τζαβέρδα Γαρυφαλλιά, Τζαβέρδας Αριστοτέλης με τον κουνιάδο του,Σωτηρόπουλος Χρήστος, Παπακαμμένος Χρήστος, καιτα παιδιά Σπυριδούλα Σωτηροπούλου με τα παιδιά της οικογένειας Τζαβέρδα.

Διακρίνονται οι Σωτηρόπουλος Βασίλης ,Αθανάσιος Σωτηρόπουλος, Σοφία Σωτηροπούλου, Αθανασία Σωτηροπούλου,Ευτυχία Σωτηροπούλου,Σωτηροπο΄πυλου Ελένη, Τσόλκας Ιωάννης ,Σωτηρόππουλος Φώτιος.


Διακρίνονται οι Ξανθή Παπακαμμένου,Γεώργιος Παπακαμμένος,Δημήτριος Σωτηρόπουλος, Βασίλης Δημόπουλος, Κων/νος Μαστρογιάννης,Αθανάσιος Σωτηρόπουλος, Τζαβέρδας Αριστοτέλης, Κων/νος Παπακαμμένος, Χρήστος Παπακαμμένος.






ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡΑ.


Οι αναμνήσεις είναι τροφή για το νου.. Εμείς σας παρουσιάζουμε κάποιες στιγμές και σας δίνουμε τροφή για σκέψη... Πώς μπορεί όλοι να είναι μαζί και να γιορτάζουν με χαρά το Πάσχα με τόση απλότητα ;



Ευχαριστούμε βαθύτατα τον Σωτηρόπουλο Νικόλαο για τη συνδρομή του στην αναγνώριση των χωριανών μας που προβάλλονται στις φωτογραφίες.