ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

4η Αγωνιστική ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ 1-2

Ο Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του β' ομίλου της Β' ΕΠΣΝΑ , αν και παρουσιάστηκε σαφέστατα βελτιωμένος, ατύχησε να φύγει χωρίς βαθμό.


Στο παιχνίδι κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος αλλά υπήρξαν στιγμές που η κατάσταση ξέφυγε λόγω της διαιτησίας , η οποία έχασε αρκετές φορές τον πειθαρχικό έλεγχο της κατάστασης  σε σκληρά μαρκαρίσματα , δίνοντας έτσι την αίσθηση της μη επικράτησης δικαιοσύνης.





Κρίμα ειλικρινά κ. Διαιτητή.Χάσατε κάθε έλεγχο.



Το ημίχρονο βρήκε τις δύο  ομάδες ισόπαλες 0-0 . Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 57 οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκμεταλλευόμενοι  σωστή κίνηση αλλά και πλασέ  στη κλειστή γωνία του Ταμανίδη, το οποίο πριν καταλήξει στα δίκτυα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Σα να μην έφτανε αυτό, ο πολύπειρος Ταμανίδης δέχτηκε γκολ απο φαουλ μετά απο δέκα λεπτά καθώς η μπάλα γλίστρησε απο τα χέρια του και κατέληξε στα δίκτυα, παρά την προσπάθειά του να το αποσοβήσει.



Αντί όμως να το βάλει κάτω , ο Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ έδειξε σθένος και πυγμή. Μείωσε με γκολ του Κωστόπουλου Δημήτρη αλλά έμεινε με δέκα παίχτες όταν δικαιολογημένα ο διαιτητής απέβαλε τον Τσόβολο  Δημήτρη .
Στη συγκεκριμένη φάση παίχτης του Πανοχθιακού πήγε με πολύ δύναμη πάνω του , γκρεμιζοντάς τον, και στη συνέχεια του έλεγε '' Θα σε γ****** ! '' με αποτέλεσμα ο παίχτης του Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ , να τον χτυπήσει με 2 αγκωνιές. Δεν το επικροτεί κανείς , απλά το αναφέρουμε ως έγινε.
Αυτό πυροδότησε την ήδη τεταμένη κατάσταση αλλά χάρη στην παρέμβαση ψυχραιμότερων δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις.
Το ματς δεν δικαιολογούσε μόνο 5 λεπτά καθυστερήσεων με όλα αυτά τα οποία διαδραματίστηκαν.
Στα θετικά η καλύτερη εμφάνιση ως σήμερα της ομάδος η οποία πάλεψε και δικαιούταν τουλάχιστον βαθμό . Στα αρνητικά ο τραυματισμός και η κόκκινη.
Αγωνίστηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ , Κοκκώνης.




Φωτογραφίες: ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ