ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Δελτίο Τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου





ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την δυναμική παρουσία των συγχωριανών μας ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς που αποτελούν θεσμό για το χωριό μας από τη ίδρυση του Συλλόγου το 1984  έως και σήμερα.
Παρά την δύσκολη καθημερινότητα και την οικονομική δυσχέρεια οι Σκουτεριώτισσες και οι Σκουτεριώτες αποδεικνύουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στο Σύλλογο και δίνουν δύναμη στα μέλη του συμβουλίου να προχωρήσουν στις δράσεις που εθελοντικά οργανώνουν.

Οι εκδηλώσεις  ξεκίνησαν με την εκδρομή στον Προυσσό και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Προυσιώτισσας. 
Στη συνέχεια, Κουκλοθέατρο στο Περιθώρι από την ερασιτεχνική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγρινίου και μουσική βραδιά.
Φιλικός αγώνας μεταξύ παλαίμαχων και νέων του Α.Ο Σκουτεράς, Τέλεση Μνημοσύνου στη Μνήμη των Απανταχού Σκουτεριωτών  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκουτεράς και τέλος έκλεισαν με τη μουσική βραδιά  στο όμορφο Περιθώρι, τις βραβεύσεις των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας και την εμφάνιση του Χορευτικού Ομίλου Σκουτεράς με χορούς απ΄όλη την Ελλάδα.
Οι επιτυχόντες που βραβεύτηκαν ήταν οι εξής:
Μαμασούλα Σαββούλα του Βασιλείου - Τμήμα Θεολογίας του ΕΚΠΑ
Στρεμμένου Μαρία του Ιωάννη – Μαθηματικό Πάτρας
Σχίζα Φαίη του Ιωάννη- Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών- Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας - ΕΚΠΑ
Φούκα Γεωργία του Σπυρίδωνος – Πολεμικό Ναυτικό ΣΜΥΝ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς συγχαίρει τους επιτυχόντες αλλά και όλους τους υποψηφίους που δίνουν τον δικό τους αγώνα για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ευχαριστεί επίσης τους συγχωριανούς και τους φίλους για την παρουσία τους και τη στήριξή τους και δεσμεύεται ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει την προσπάθεια που καταβάλλει σε πνεύμα πολιτισμού και ενότητας, για την πρόοδο  του χωριού μας και την σύσφιξη των σχέσεων των απανταχού Σκουτεριωτών.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς



 Επισημαίνεται σχετικά με τη λαχειοφόρο, ότι  από τα δώρα που κληρώθηκαν δεν έχουν βρεθεί οι τυχεροί  για τους αριθμούς  291 και 919 που κερδίζουν αντίστοιχα το Tablet Bitmore lineTab 702QD7’’ 8GB  και έναν καθρέπτη μπάνιου. Παρακαλείται όποιος είναι ο τυχερός να τα αναζητήσει στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.