ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Τοπικό συμβούλιο Οκτωβρίου





Πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο το τοπικό κοινοτικό συμβούλιο Οκτωβρίου με την παρουσία του κυρίου αντιδημάρχου Γρίβα Ευθυμίου και του εκλεγμένου κοινοτικού συμβουλίου καθώς και του προέδρου  της τοπικής κοινότητας.

Συζητήθηκε το θέμα του νερού και της ύδρευσης στο χωριό.
Μάλιστα ειπώθηκε από τον κύριο αντιδήμαρχο , ύστερα από τηλεφωνική ενημέρωση μας με τόν κ. Γρίβα Ευάγγελο,ότι υπάρχει ήδη μελέτη στα σκαριά για την υδροδότηση της Σκουτεράς  από το Καστανόρεμα.

Σας ενημερώνουμε μία εβδομάδα αργότερα καθώς και εμείς τώρα πληροφορηθήκαμε την τέλεση του συμβουλίου.

Για την ιστορία τα τοπικά συμβούλια  οφείλουν να ενημερώνουν τους συγχωριανούς μας τόσο για την ημερομηνία τέλεσής τους όσο και για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που τίθενται σε αυτό.

Καμία  ενέργεια δεν έγινε με σκοπό την πληροφόρηση σας σχετικά . Δεν είναι δύσκολο πάντως να πληροφορηθούν οι συγχωριανοί καθώς δεν είναι μόνο αποδέκτες επισκέψεων προεκλογικά για κάθε ψήφο τους. Πρέπει να είναι και αποδεκτες ενημέρωσης μετεκλογικά για τα δρώμενα στο χωριό μας με σκοπό όσοι θέλουν να μπορούν να παρευρεθούν και να συμμετέχουν σε αυτά.

Δεν εκδόθηκε κάποιο δελτίο τύπου.

Αρχής γενομένης από το επόμενο συμβούλιο ελπίζουμε και επιθυμούμε την άμεση ενημέρωσή των συγχωριανών μας με όποιο τρόπο επιλέξει το εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο.

Εμείς θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε με κάθε τρόπο και αναμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με τις μελέτες για την υδροδότηση του χωριού μας.

Σύμφωνα με το

Αρθρο 7  Παρ.2 του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
(Πρακτικά Συνεδρίασης - ∆ιαδικασία Υλοποίησης Αποφάσεων
Συµβουλίου Τοπικής Κοινότητας)


Οποιοσδήποτε σύµβουλος το ζητήσει, µπορεί να λάβει αντίγραφα των
πρακτικών ή να λάβει πλήρη γνώση αυτών, στην περίπτωση που είναι
δυσχερής η έκδοση αντιγράφων. Το ίδιο δικαίωµα έχει κάτοικος ή δηµότης µε ειδικό έννοµο συµφέρον ως προς συγκεκριµένο θέµα που αποτέλεσε
αντικείµενο της συνεδρίασης.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου